LOISTO PIHANHOITOSOPIMUS

1. Miksi Loisto Pihanhoitosopimus?

Loisto pihanhoitosopimus on pihapiirin hoitosopimus, joka tarjoaa laajamittaisen ja ammattimaisen hoidon pihalle. Se sisältää monipuolisia palveluja, kuten nurmikon leikkausta, kasvien hoitoa, istutusten ja kukkapenkkien ylläpitoa, rikkakasvien torjuntaa, puiden ja pensaiden leikkausta sekä puutarhajätteiden poiskuljetusta. 

Loisto pihanhoitosopimus takaa säännöllisen ja jatkuvan pihan hoidon, jotta se pysyy kauniina ja hyvin hoidettuna läpi vuoden. Sopimuksessa voidaan määritellä tarkemmin eri palvelut ja niiden toteuttamistiheys sekä sopimuskauden kesto. Loisto pihanhoitosopimus on erityisen hyödyllinen isommissa taloyhtiöissä tai yrityskiinteistöissä, joissa pihanhoito vaatii ammattitaitoa ja säännöllistä ylläpitoa.

2. Mitä Loisto Pihanhoitosopimus sisältää?

Loisto pihanhoitosopimus sisältää monia erilaisia palveluita, jotka liittyvät pihan ylläpitoon ja hoitoon. Loisto pihanhoitosopimus sisältää seuraavia palveluita:

  1. Nurmikon hoito: Nurmikon leikkaus, lannoitus, kastelu ja tarvittaessa kylvö tai korjaustoimenpiteet.

  2. Kasvien hoito: Pensaiden ja puiden leikkaus, istutusten hoito ja kunnostus, lannoitus, tukeminen ja tarvittaessa uusien kasvien istutus.

  3. Rikkakasvien torjunta: Säännöllinen rikkakasvien kitkeminen, nurmikon ja kasvien pintamultaaminen.

  4. Kukkapenkkien hoito: Kukkapenkkien kitkeminen, lannoitus, kastelu, tarvittaessa uusien kukkien istutus ja kukkapenkkien suunnittelu.

  5. Puutarhajätteiden poiskuljetus: Tarvittaessa puutarhajätteiden keräys ja poiskuljetus.

  6. Puiden ja pensaiden hoito: Puiden ja pensaiden kunnon tarkastus, leikkaus, harvennus ja tarvittaessa tukeminen.

  7. Pihakalusteiden ja ulkoalueiden puhtaanapito: Pihakalusteiden puhdistus, roskien kerääminen, pintojen pesu ja tarvittaessa talvikunnossapito (esim. lumityöt).

Loisto pihanhoitosopimuksen sisältö voi vaihdella riippuen asiakkaan tarpeista, pihan koosta ja hoidon laajuudesta. Sopimuksessa määritellään yleensä tarkemmin palveluiden sisältö, niiden toteuttamistiheys ja sopimuskauden kesto.

3. Kuka voi tilata Loisto Pihanhoitosopimuksen?

Loisto pihanhoitosopimuksen voi tilata kuka tahansa taloyhtiön tai kiinteistön omistaja, joka haluaa ammattimaisen ja kattavan hoidon pihalleen. Esimerkiksi asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, omakotitalon omistajat tai yritykset, joilla on ulkoalueita ja pihapiirejä hoidettavanaan.

Erityisesti isommissa taloyhtiöissä tai yrityskiinteistöissä Loisto pihanhoitosopimus voi olla hyödyllinen ratkaisu, koska se takaa jatkuvan ja ammattitaitoisen pihan hoidon, johon taloyhtiön tai kiinteistön omistajalla ei välttämättä ole resursseja tai osaamista.

Teemme räätälöidyn tarjouksen jokaisen tarpeisiin sopivaksi.

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, pyydämme täyttämään oheisen yhteydenottolomakkeen. Huomioi tähdellä merkityt pakolliset kentät (*). Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. 

Tämä lomake on tarkoitettu sopimusasiakkuudesta kiinnostuneille. Täytä lomake ja valitse haluatko sopimuksen kesäksi, talveksi tai ympärivuoden. Olemme yhteydessä 1-3 arkipäivän sisällä.